Balasi Zoltán

Sokkal inkább extrovertált, mint introvertált | Inkább tervező, mint kutató | Inkább realista, mint intuitív | Inkább logikai, mint elvi beállítottságú

  • SAP 60% 60%
  • AppSheet (Google app) 65% 65%
  • Az Ön címe itt megy 50% 50%
  • Az Ön címe itt megy 50% 50%
  • Az Ön címe itt megy 50% 50%
  • Az Ön címe itt megy 50% 50%
^
2021 -

Hell Energy Magyarország – Területi Képviselő

^
2021 -

Balasi Zoltán EV – WordPress honlap készítés

.

^
2018-2021

Art Deko Line Kft. – Fejlesztési vezető

Megtapasztaltam, milyen a döntéseimmel azonnali változásokat hozni egy cég működésében. Többek között bevezettem a raktári tárkódrendszert, melynek hatására a raktárban dolgozók mérhetően kevesebb utat jártak be munkavégzésük során, így növelve a raktár hatékonyságát. Megterveztem és létrehoztam egy a cég által forgalmazott márka webshopját, valamint megterveztem az online marketing kampányait. Ennek hatására a festőipari gépek értékesítése jelentősen megnőtt. Bevezettem a Bitrix24 crm programot, aminek segítségével egyszerűsödött az ügyfelek kezelése, a feladatok delegálása és hatékonyabb lett a kommunikáció.

✓ Értékesítési területek forgalmának növelése
✓ A cég erőforrásainak optimális kihasználása
✓ Webshop fejlesztése
✓ Egyedi fejlesztésű vállalatirányítási rendszer fejlesztése

^
2018

Art Deko Line Kft. – Területi Értékesítő

Az értékesítés egy új formáját tapasztaltam meg, hiszen „hívatlanul” kerestem fel a partnereket, és nem hagyományos módon, üzletbe betérő vásárlók számára történt az értékesítés. A pozícióban eltöltött utolsó hónapban rekord forgalmat sikerült generálnom a kijelölt értékesítési területen.

 

✓ Meglévő partnerek rendeléseinek maximalizálása
✓ Új vásárlók folyamatos felkutatása
✓ Piaci disztribúció bővítés
✓ Kintlévőségek kezelése

^
2017 - 2018

MyCity Real Estate Ingatlanfejlesztő. – Projekt értékesítő

Munkám során megismerkedtem az újépítésű lakások hazai piacával és jogi sajátosságaival, valamint megtanultam, hogyan kell tervezőasztalról ingatlant, otthont, befektetési lehetőségeket értékesíteni.

 

✓ Kapcsolatfelvétel új érdeklődőkkel
✓ A fejlesztések bemutatása személyes találkozók keretében
✓ Adásvételi előszerződések előkészítése
✓ Folyamatos kapcsolattartás az érdeklődőkkel és a korábbi vevőkkel

^
2013 - 2017

Fabory Kötőelem Kereskedelmi Kft.. – Üzletvezető

Aktív felelősségvállalást sajátítottam el a saját és a csapatom döntéseiért és tevékenységeiért is. Felismertem a time management jelentőségét és eszköztárát, melyet a hatékonyság és produktivitás növelése érdekében alkalmazok napi szintű munkám során azóta is. Rendszeresen részt vettem új kollégák betanításában és integrálásában más munkakörökben is, valamint belső folyamatok fejlesztését szolgáló munkacsoportok aktív közreműködője voltam. 2016-ban elismerésben részesültem a „2016 üzleti évben legeredményesebb vevőtalálkozó lebonyolításáért”

 

✓ B2B vevők gyors és szakszerű kiszolgálásának biztosítása, árajánlatok készítése
✓ Az üzlet zökkenőmentes működéséhez szükséges adminisztratív és operatív feladatok ellátása
✓ A cég által kitűzött forgalmi célok elérésének megtervezése, javaslattétel a folyamatok optimalizálására, melyeket személyes vállalásaimmal is támogattam

^
2011 - 2013

Fabory Kötőelem Kereskedelmi Kft.. – Üzleti értékesítő

Munkám során megismerkedtem a multinacionális cég(ek) működésével. Alkalmam nyílt olyan projektekben részt venni, melyekben kibontakozathattam a kreativitásomat. Az IT-csapat segítségével megoldottam a kiskereskedelmi ágazat egyik számlázási nehézségét a SAP rendszeren belül, melynek köszönhetően 8 üzlet mindennapjai egyszerűsödtek le.

 

✓ Vevők gyors és pontos kiszolgálása
✓ Leltári ütemterv betartása
✓ Készletfeltöltés

^
2008 - 2009

Fundamenta Lakáskassza Zrt. – Call Center munkatárs

Főállásom mellett, másodállást vállaltam, és hitelkártyákat értékesítettem lakossági felhasználók számára. Rövid ideig tartó munkavégzésem ellenére, az egyik legjobb eredményeket felmutató munkatárs lettem egy nagy létszámú értékesítési csoportban.

 

✓ Telefonos értékesítés és ügyfélszolgálati feladatok ellátása
✓ Termékek és szolgáltatások megismertetése, népszerűsítése

^
2006 - 2011

Volferrum Vasárubolt. – Bolti eladó

Az üzletben történő értékesítés során magas fokú ismeretekre tettem szert a vevőkapcsolatok ápolásának területén. Megtanultam megérteni és felismerni az ügyfelek valódi problémáit és igényeit, melyekre mindig személyre szabott megoldást találtam. Az üzlet teljes átrendezésével felgyorsítottam a kiszolgálás folyamatát és ezzel egyidejűleg esztétikusabbá, átláthatóbbá is tettem a bolt vevőterét. Elkészítettem a vállalkozás Facebook oldalát, melynek aktív használata során elsajátítottam a közösségi média üzleti célú felhasználásának alapjait.

 

✓ Vevők teljes körű kiszolgálása, valamint szaktanácsadás nyújtása
✓ Anyagbeszerzés, árufeltöltés
✓ Adminisztratív és koordinációs feladatok ellátása