Van egy jó szolgáltatásod? Vagy még csak most tervezed?

 

Van egy jó szolgáltatásod? Vagy még csak most tervezed?

Tudod hány ügyfél vagy üzleti lehetőség került el amiatt, mert nincs még weboldalad, ahol könnyedén bárki Rád találhatna? 3 utcányira Tőled, vajon tudják, hogy mivel foglalkozol és helyben kérhetnek segítséget, ha elromlik otthon valami? Hogy szobafestő, fodrász, autószerviz, nyelvtanár tevékenykedik a közelben?

Gondolkodtál már azon, hogy miként növelhetnéd az ismertségedet? Azon, hogy online szerezz új ügyfeleket és többen essenek be az utcáról?

Mindenki tudja, hogy a 21. században minden magára adó vállalkozás rendelkezik online felülettel, amely támogatja értékesítési folyamatait és széles körben elérhetővé teszi szolgáltatásait. Manapság már nem elegendő a Facebookon jelen lenni!  Nélkülözhetetlen egy olyan saját oldal, ahol bemutathatod az üzletedet  vagy érdeklődést kelthetsz szolgáltatásaid iránt. És persze ne feledkezzünk meg az online térképről sem, Téged megtalálnak?

Használd ki az online marketing nyújtotta végtelen lehetőségek tárházát és tegyél szert üzleti előnyre a weben!

Amennyiben szeretnél saját honlapot, de nem tudod, hogyan vágj bele, vagy nincs időd foglalkozni az online jelenlét kiépítésével, akkor ez az ajánlat Neked szól!

Mobilbarát megjelenés

Mobilbarát megjelenés

A webes keresések és honlaplátogatások már több mint 60%-a mobilról indul. A weboldalad tökéletesen fog illeszkedni minden képernyőmérethez, legyen az asztali gép, tablet vagy okostelefon.

Egy jó honlap különbséget tud tenni a mobilról és az asztali számítógépről érkező látogatót között. Akár teljesen eltérő tartalmat és funkciókat lehet készíteni az eltérő eszközökre.

Mivel Te is éppen mobilról nézed - különben ezt a mondatot nem látnád - , szerintem erről nem is kell többet beszélni.

Fénykép / Videó galéria

Fénykép / Videó galéria

Egy kép többet mondd minden szónál! A weboldalad elhelyezett képek célja, hogy vonzóvá tegyék a termékeidet, szolgáltatásaidat és hűen tükrözzék azt a valóságot, amiért hajlandóak lennének fizetni az ügyfeleid. Egy jó fotóval becsábíthatod a vásárlókat az üzletedbe, bármi is legyen a profilod. Ínycsiklandó péksütemények, gőzölgő kávé, igényesen berendezett kozmetikai szalon, katonás rendben hívogató gumiszerviz - gondoskodj róla, hogy a weboldaladon is visszaköszönjön a hangulat. Ez is olyan, mint a netes társkeresés, mutasd a legjobb formádat! Ha az érdeklődő friss és hiteles képeket lát, akkor nagyobb valószínűséggel jön létre a tökéletes kombináció a vevő és szolgáltató között.

Büszke vagy az üzlethelyiségedre? Mutasd meg a nagyvilágnak! 360°-os Google panorámakép elkészítésében is segítségedre leszek, melyet az oldaladon elhelyezve látogatóid virtuálisan körbejárhatják az üzletedet.

Nincsen egyedi árajánlat

Nincsen egyedi árajánlat

Ha kerestél már valaha is weboldalkészítőt, akkor szinte minden oldalon egyedi árazással találkoztál. Sosem derül ki mennyi az annyi és mekkora költséggel kell kalkulálnod. Tőlem azonnal megtudod, hogy hogyan néz ki a matek és mit kapsz a pénzedért. Nincsenek kérdőívek, űrlapok, hosszas levelezések és bizonytalanság. Nekem nem számít, hogy űrsikló alkatrészeket tervezel vagy alig használt félfamentes rajzlapot árulsz, a csomag az csomag!

Mutatom mit tartalmaz a csomag:

  • Maximum 5 aloldal elkészítését (beleértve a főoldalt is)
  • Képgaléria elhelyezés
  • Videó beillesztés
  • Mobilbarát megjelenés

89.000 Ft

Nyugi! Ez még semmilyen fizetési kötelezettséggel nem jár!

Rendelj hozzá Extra feltéteket

 

Rendelj hozzá Marketing támogatást