Weboldal és webáruház szövegírás, SEO

 

A weboldalad vagy webáruházad a meglévő fizikai üzleted vagy létező szolgáltatásod megtestesülése az interneten. Tökéletes váz, csinos formák, impozáns színek, beszédes képek… az ideális összképhez azonban ugyanúgy hozzátartozik a megfelelő informálás, az érdeklődés felkeltése és a meggyőzés is – mindez a szavak erejével!

Lehet bármennyire is átgondolt a honlapod felépítése, ha végül teleszórod irreleváns szövegekkel, indokolatlan hibákkal és hiteltelen sablonmondatokkal. A vállalkozásodhoz Te értesz a legjobban, ez nem kérdés, de vajon be is tudod úgy mutatni másoknak, hogy az egyszeri olvasó nálad költse el a pénzét? A jelenlegi webszöveged megteremti a pozíciódat a versenytársak között és szakértőnek tűnsz általa az ügyfeleid szemében?

Tőlünk nem csak egy hangzatos marketingszöveget kapsz, amit borús napokon magadban olvasgathatsz. Tudjuk, hogy a Google robotok és a vásárlók csak akkor lesznek a barátaid, ha értékes tartalmat kapnak és erre keresőoptimalizálással, kulcsszavakkal tarkított SEO szövegírással fel is hívjuk a figyelmüket!

Webszövegírás szolgáltatással segítünk, hogy kellően informatív és magával ragadó legyen a honlapodon található tartalom, még a keresőrobotok számára is. Segítünk, hogy látogatóidhoz eljusson minden releváns információ, amit közölni szeretnél, és ami még fontosabb: választ kapjanak azokra a kérdésekre, amikre valójában kíváncsiak!

Meglévő szövegek átdolgozása, frissítése és „turbózása” mellett vállaljuk teljesen új szövegek megírását is. Mindkét esetben a célközönséged igényeire szabjuk a szöveget, úgy hogy Te is a magadénak érezd!

 

 

Korrektúra

 

Amennyiben mindenképpen szeretnéd a saját, általad írt szövegeket használni a weboldalon, de bizonytalan vagy a helyesírásban, a stilisztikában vagy a nyelvhelyességben, bízd ránk a szöveged! Rövid határidővel alaposan, betűnként átolvassuk és javítjuk a nyelvtani hibákat, melyek felett átsiklottál. Szükség esetén javaslatot teszünk a nehezen olvasható, tekervényes mondatok kiegyenesítésére. A szöveged olyan, akár a névjegyed, pontos információkat tartalmaz, bizalmat sugároz és szakemberként titulál. Kár lenne, ha pár elütés, figyelmetlenség vagy nyelvhelyességi problémák miatt hiteltelen benyomást keltene a céged.

Termékleírás

Számunkra egy lehetőség az abszolút versenyelőnyre! Számtalan webshopban találkozol különféle termékekkel nap mint nap, ám nem minden termékleírás ad választ a kérdéseidre. A legnagyobb cégek online boltjaiban is hanyagul összeollózott, pontatlanul fordított, helyesírási hibáktól hemzsegő, összefolyó és átláthatatlan szövegkupacból kell kimazsoláznod, hogy mit is teszel a kosaradba. Az információ hatalom – és ez a termékleírásokra hatványozottan érvényes. Ne feledd, a webáruházadban böngésző potenciális vásárló nem tudja megérinteni, kipró bálni, forgatni a terméked, csupán arra az információra hagyatkozhat, amit a képek és a termékleírás közvetít. A többség egyetlen termékleírás alapján hoz döntést, ha az nem oszlatja el a kételyeit egyszerűen kilép, vagy a konkurenciánál köt ki. A keresőmotorok is kulcsszavak, relevancia szerint rangsorolnak, ezáltal előnyt kovácsolhatsz a pontos megfogalmazásból és a mindenre kiterjedő, kulcsszavakkal ellátott termékleírásokból.

A jó termék eladja magát, az ismeretlen termék eladja magát, ha a leírása kellően meggyőző és informatív, a kreatív termékleírás impulzusa pedig még azokat is vásárlásra ösztönzi, akik addig nem ismerték fel a termék iránti igényüket.

Segítünk Google kereső- és vásárlóbaráttá varázsolni a terméklapjaidat, legyen szó gyártói specifikációk kihámozásáról, angol nyelvű termékismertetők fordításáról vagy egyedi termékeid beparaméterezéséről.

Kreatív szövegírás, tartalomgyártá

Van egy jó tartalmad vagy szöveged, amit megosztanál a blogodban vagy híroldaladon? Találtál egy angol nyelvű cikket, amit szívesen beépítenél a magyar nyelvű oldalad értékes tartalmai közé? Szeretnéd, hogy megtalálhatók legyenek a tartalmaid a Google keresőben és az ügyfeleid is könnyebben rád találjanak? Jobban szeretnél teljesíteni a közösségi média felületein és ehhez ütős szövegekre lenne szükséged?

Nem tudod, hogyan fogj hozzá és hogyan tedd könnyen emészthetővé a szöveget? Segítünk pixelre vetni a gondolataidat, hogy az online tér minden felületén értékes tartalommal láthasd el ügyfeleidet.

Írd meg az elképzelésed

Írd meg az elképzelésed