Meglévő üzlettel rendelkezel? Vagy még csak most tervezed?

Meglévő fizikai üzlettel rendelkezel? Vagy még csak most tervezed?

Tudod hány lehetséges vásárlótól és üzleti lehetőségtől esel el nap mint nap, amiatt mert nincs még webáruházad, ahol könnyedén bárki megtalálhatná a portékádat?

Gondolkodtál már azon, hogy miként növelhetnéd a bevételeidet? Azon, hogy online szerezz új vásárlókat üzleted számára?

Manapság már nem elegendő a Facebookon jelen lenni és termékképekkel elárasztani a hírfolyamot! Nélkülözhetetlen egy olyan saját oldal, ahol megismertetheted a termékeidet, részletesen bemutathatod tulajdonságaikat és kényelmesen kínálhatod eladásra őket. Nem csak a vásárlóidnak jelent könnyebbséget és nagyobb biztonságot ha webáruházon keresztül rendelnek, de a folyamatoptimalizás révén számos előnyt tartogat, ami átláthatóbbá és könnyen kezelhetővé teszi az értékesítést. Szeretnél rendszert vinni az értékesítésbe? Nyomon követni az eladások és a bevételek alakulását hétről hétre? Saját webáruházad képes lehet a készletnyilvántartásra, automatikus számlázásra és e-mail értesítések kiküldésére akkor is, ha te épp távol vagy.

Amennyiben szeretnél saját webáruházat, de nem tudod, hogyan vágj bele, vagy nincs időd foglalkozni az online jelenlét kiépítésével, akkor ez az ajánlat Neked szól!

A webáruházad olyan lesz, amilyennek Te szeretnéd

 

A webáruházad olyan lesz, amilyennek Te szeretnéd

 

Ez nem egy “dobozos” webshop, amit bárki össze tud magának kattogtani. Ez valóban a Tiéd lesz, nem csak bérled valakitől. Te vagy a főnöke és én csinálok meg neked mindent. Teljesen EGYEDI!

Növeld a forgalmadat szinte azonnal

Növeld a forgalmadat szinte azonnal

Te csak szerezz be néhány dobozt és keríts egy futárt, aki helyetted bonyolítja a logisztikai feladatokat, így Neked nem marad más dolgod, mint kezelni a megnövekedett számú vásárlást és kiszolgálni az online vásárlóidat a meglévő hétköznapi vásárlóid mellett.

Mobilbarát megjelenés

Mobilbarát megjelenés

A webes keresések és honlaplátogatások már több mint 60%-a mobilról indul. A webáruházad tökéletesen fog illeszkedni minden képernyőmérethez, legyen az asztali gép, tablet vagy okostelefon.

Egy jó honlap különbséget tud tenni a mobilról és az asztali számítógépről érkező látogatót között. Akár teljesen eltérő tartalmat és funkciókat lehet készíteni az eltérő eszközökre.

Mivel Te is éppen mobilról nézed – különben ezt a mondatot nem látnád – , szerintem erről nem is kell többet beszélni.

Új lehetőségek, új vevők

Új lehetőségek, új vevők

A beépített automatizmusoknak és önmagában a digitális jelenlétnek köszönhetően az online üzlet olyan többletforgalmat generál, mely a fizikai térben nem realizálódhatott volna. (Pl. Kosárelhagyás esetén, a boltodban nem szaladnál ki a vásárló után, hogy elfelejtette befejezni a vásárlást és az üzleted közepén hagyta az összeszedett termékkosarát. Itt viszont e-mailes értesítések formájában megteheted, anélkül, hogy ez akár egyetlen kattintásodba is kerülne!)

Kulcsrakészen adom át az oldalt 1 hónapon belül

Kulcsrakészen adom át az oldalt 1 hónapon belül

Te a saját fizikai üzletedben folytatod tevékenységedet és a megszokott módon szolgálod ki az ügyfeleidet. Ami újdonság, ezentúl már az általam készített webshopon keresztül érkező rendelések feldolgozását is végrehajtod: összekészíted a megrendelt tételeket, becsomagolod és az üzletben személyesen átadod, igény esetén pedig elküldöd a Vásárlónak.

Nem kell üzemeltetned, szerkesztened, módosítanod a weboldalt, nem kell foglalkoznod a reklámokkal, a hirdetési kampányokkal, a Facebookkal, Instagrammal, Google Ads-szal, vagy egyéb online marketing eszközzel, mert ezekről mind én gondoskodom!

Induló költségek nélkül kapod:

Induló költségek nélkül kapod:

• Új honlapot és értékesítésre optimalizást webdesignt
• Mobil és asztali nézetet
• Webshop funkciókat (terméklap, kosár, pénztár oldalak)
• Beépítem az online számlázót, amit le is jelentek a NAV felé
• Feltöltöm neked a termékeket, kérés esetén le is fotózom
• Hírlevél küldő szoftvert telepítek és beállítom neked az automatikákat
• Facebook, Instagram hirdetéseket

Szerintem kezdjünk is bele!

Szerintem kezdjünk is bele!

Add meg neved és e-mail címed és máris küldöm Neked a részletes leírást és fontos tudnivalókat!